Medewerkers Aansluitingsprogramma vwo-wo

Gegevens van de medewerkers van het Aansluitingsprogramma vwo-wo.

Mw. drs. Jacqueline Hoornweg

Jacqueline is hoofd van de Sectie vwo-wo en verantwoordelijk voor het overleg met de deelnemende scholen en vertegenwoordigers van de Universiteit Leiden. Gezamenlijk bepalen zij de koers voor het Aansluitingsprogramma vwo-wo. Tevens geeft zij leiding aan de medewerkers van de Sectie vwo-wo en is zij het aanspreekpunt als het gaat om het aansluitingsbeleid van de Universiteit Leiden. Daarnaast is Jacqueline directeur van het Regionaal Steunpunt Leiden.

Jacqueline is op dinsdag en donderdag werkzaam bij het Aansluitingsprogramma vwo-wo en op maandag en woensdag bij het Regionaal Steunpunt Leiden. Jacqueline is te bereiken via:
Telefoon: 071 527 40 39 / 06 290 465 49
E-mail: Hoornweg@iclon.leidenuniv.nl


Mw. drs. Hanny Gijsman

Hanny is als communicatieadviseur verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, beleidsondersteuning en projectmanagement. Daarnaast is zij de coördinator van de Aansluitingsmodulen, het Wetenschapscongres, het Wetenschapsknooppunt Leiden en de financiën van de Sectie vwo-wo.

Telefoon: 071 527 65 49
Kamer B4.09
E-mail: Gijsman@iclon.leidenuniv.nl


Mw. Zoë Bos

Zoë werkt bij het Wetenschapsknooppunt Leiden en bij het Aansluitingsprogramma vwo-wo. Zij houdt zich onder andere bezig met de organisatie van het Max Havelaar Toesprakentoernooi.

Zoë is van maandag t/m vrijdag te bereiken via:
Telefoon: 071 527 74 15
Kamer B4.09
E-mail: z.z.bos@iclon.leidenuniv.nl


Mw. drs. Janina Beukers-Neumann

Janina is als projectmedewerker werkzaam bij het Aansluitingsprogramma vwo-wo. Zij is  o.a. verantwoordelijk voor de Gastlessen.

Janina is op maandag, woensdagmiddag en donderdag te bereiken via:
Telefoon: 071 527 71 67
Kamer B2.43
E-mail: j.beukers@iclon.leidenuniv.nl

Mw. Nicoline Streng

Nicoline is werkzaam bij het Aansluitingsprogramma vwo-wo. Zij is medeverantwoordelijk voor het Online Proefstuderen en verzorgt de nieuwsbrief vwo-wo. Ook begeleidt zij de Aansluitingsmodulen Studievaardigheden. Daarnaast is ze gespecialiseerd in de digitale leeromgeving Blackboard. 

Nicoline is van maandag t/m donderdag te bereiken via:
Telefoon: 071 527 34 78
Kamer B2.43
E-mail: n.streng@iclon.leidenuniv.nl

 
Laatst Gewijzigd: 14-02-2017